NOVINKA ! Kurzy lyžovania pre sezónu 2014 - 2015, s Vašim cestovaním a pobytom v hotelbusoch .

10.09.2014 00:00

 

 

V spoločnej spolupráci, carving.sk a karavany-pk, vykonávame pobyty lyžovačiek v hotelbusoch !

V ponuke máme obytné karavany, ktoré sú v komfortnej výbave s ubytovaním do štyroch osôb . Vozidlá sú upravené pre extrémne zimné podmienky, tkz. WINTER úprave. I pri mínusových teplotách je v priestoroch karavanov príjemné teplo, vďaka plne automatizovánému vykurovaniu, prostredníctvom teplovzdušnému rozvodu celého vozidla. Vykurované je celé vozidlo,ako je garáž, sociálne zariadenie, obyvací - spáľňový priestor a priestor vodiča.

Vo výbave sú účelné skrinky pre osobné veci, oblečenie - šatníky, potraviny, botníky. Daľej vo výbave je sociálne zariadenie s teplou a studenou vodou, umývadlom, wc, sprchou, zrkadlom a odkladacích poličiek na hygienické a osobne veci, uteráky a iné. Kuchynská linka - drez, plyn. sporák, ladnička, sporák - mikrovlnná rúra , Pre vaše pohodlie je zabezpečená Digi Sat televízia, rádio, odpočívací priestor, jedálenský kút. Garáž na odloženie Vašich osobných vecí od lyží, lyžiarok, tašiek, potravín a iných vecí je tiež temperovaný - vykurovaný a zabezpečený na uzamykanie.

Výhodou mobilného karavanu je Vaša mobilita podľa Vašich predstáv, maximálne priblíženie sa ku zjazdovke a priame vystúpenie ku svahu. Ubytovanie v teplom, útulnom prostredí ako doma. Strava, toaleta v priestore vozidla. Žiadne hladanie reštaurácie a sprchy,toaliet a pozerania televízie, žiadne presuny z hotela na zjazdovky a späť. Každodenné nakladanie a vykladanie výstroje z ubytovacích zariadení, penziónov, hotelov a privátov. V našich karavanoch hotelbusoch Vás čaká len pohoda, komfort a spokojnosť .

Cenové relácie za pobyt v hotelbusoch je rozdelená na dva , tri a viac dňové pobyty, s pojene s Vašou výukou carvingu, ktorá je súčasťou ceny za pobyt. Cenník Vám poskytneme na Vaše požiadanie, na  www.carving@post.sk.